... ...

Sluneční brýle 21149

Kód: 18601
Neohodnoceno
Značka: Trizand
120 Kč
SKLADEM, odesíláme do 24h
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Možnosti doručení

Zrcadlové polarizační brýle jsou ochranou očí pro muže i ženy. Dobré sluneční brýle by měly nejen chránit oči před UV zářením, ale také poskytovat ochranu před polarizovaným světlem. Přesně takovou ochranu poskytují polarizační sluneční brýle s UV filtrem, které jsou dokonalou ochranou ve slunečných dnech..

Detailní informace

Detailní popis produktu

POLARIZACE + UV FILTR - Polarizační sluneční brýle velmi dobře chrání oči před nadměrným slunečním zářením, navíc blokují pronikání polarizovaného světla do očí a snižují oslnění na minimum. To má pozitivní vliv na viditelnost a kontrast pohledu - i "proti slunci".

UNIVERZÁLNÍ DESIGN - polarizační brýle mohou nosit muži i ženy. Jejich styl se hodí k různým stylům, takže je můžete bez váhání nosit, kdykoli je potřebujete. Jejich styl se hodí k různým stylům, takže je můžete bez váhání nosit, kdykoli je potřebujete.

PŘÍSLUŠENSTVÍ - Brýle jsou dodávány s měkkým pouzdrem "sáčkem", které se uzavírá zatažením za šňůrky. K brýlím je navíc přiložen hadřík na čištění brýlí. .

ZRZCADLOVÝ EFEKT - Brýle se zrcadlovými skly jsou hitem posledních sezón. Zrcadlové brýle mají čočky, které napodobují zrcadlový efekt. Oči osoby, která je nosí, jsou prakticky neviditelné, takže nevidíte směr, kterým se díváte, pouze odraz toho, co vidíte. .

  • Barva: černá / modrá
  • Materiál: polykarbonát
  • rozměry: 15 x 14,5 x 5 cm
  • hmotnost: 28 g
  • Hmotnost jednoho balení: 54 g

Zrcadlové polarizační brýle jsou ochranou očí pro muže i ženy. Dobré sluneční brýle by měly nejen chránit oči před UV zářením, ale také poskytovat ochranu před polarizovaným světlem. Přesně takovou ochranu poskytují polarizační sluneční brýle s UV filtrem, které jsou dokonalou ochranou ve slunečných dnech.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.